“Вони шукають нових власників”: у Миколаєві прилаштовують тварин

18:46

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У Миколаєві 29 червня відбулася виставка-прилаштування котів та собак. Серед тварин, яких представили — 14 собак та 14 котів знайшли нових господарів.

Про це пише  Суспільне.

На виставці-прилаштуванні громадська організація “Реабілітаційний центр “Прайд” спільно з волонтеркою Анною Куркуріною представили 110 собак та 55 котів. Зі слів керівниці центру “Прайд” Кіри Жилкіної, на виставці представлені тварини переважно з Миколаївської області, а також 18 собак з Херсонщини й дві з Харківщини.

Вони були стерилізовані, прищеплені й зараз вони шукають нових власників.

“Також ми дозволили принести тварин волонтерам, котрі теж опікуються тваринами на дому та привезти тварин з Чорнобаївки, з іншої благодійної іншої організації”, — зазначає співорганізаторка акції Кіра Жилкіна.

Волонтерка Анна Куркуріна розповідає, собак, на ім’я Кукла та Біляш врятували у Харківській області.

“Поки вона була притиснута під панелями пес Біляш жив поряд з нею, носив їй їжу в пащі й підгодовував. Близько тижня він носив їй їжу, потім цю собаку дістали з-під завалів та відправили до Миколаєва. Що ви думаєте? Біляш відмовився від їжі й був на межі голодного запаморочення. Його привезли сюди й він, відчувши запах своєї жінки, кинувся радісний та почав їсти”, — розповідає волонтерка.

Куркуріна каже, цих собак, як і багатьох інших, реабілітувала у своїй клініці Світлана Шамрай, їх прилаштують лише парою. Кіра Жилкіна повідомляє, 29 червня 14 собак й 14 котів знайшли нових господарів.