В миколаївському ДНАПі можна оновити свої військово-облікові дані та отримати документ із QR-кодом

13:17

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

В Департаменті з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради можна оновити свої військово-облікові дані та отримати військово-обліковий документ із QR-кодом.

При зверненні військовозобов’язаного до ЦНАП із метою уточнення персональних даних за результатом послуги адміністратором формується військово-обліковий документ із QR-кодом.

Звертаємо вашу увагу, що QR-код формується за умови наявності про заявника необхідної інформації від Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів. У разі відсутності інформації, заявник зможе отримати лише витяг з реєстру, що свідчить про уточнення даних заявника і не є військово-обліковим документом.

Тому, якщо раніше ви отримували витяг із печаткою та підписом про уточнення даних, зможете повторно звернутися до ЦНАПу та отримати військово-обліковий документ із QR-кодом.

Наголошуємо, що електронний документ за наявності QR-коду має таку ж юридичну силу, як і паперовий та дійсний один рік з моменту формування.

Уточнення військово-облікових даних та отримання документа з QR-кодом триває до 15 хвилин. Для отримання послуги потрібно попередньо записатися в чергу через термінал за допомогою чергового адміністратора в холі департаменту.