“Янголи-охоронці”: віра та надія

21:41

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

26 червня у Центральній міській бібліотеці ім.М. Кропивницького для панянок простору “Вільна” Культурно -мистецька асоціація “Арт-спокуса” організувала особливий майстер-клас, наповнений вірою і надією – “Янголи-охоронці”.

Тренером для цього заняття обрали не просто талановиту майстриню з Галицинівської громади Анну Сальник. Вона також є активною волонтеркою, яка другий рік поспіль допомагає нашим захисникам, в тому числі створює обереги для воїнів.


“Тож, за бажанням наших постійних читачок бібліотеки і відвідувачок майстер- класів, ми мотали янголят. З кольорами визначилися одразу – наші “охоронці” повинні бути обов’язково патріотичними, аби усі зрозуміли їхнє призначення. Також вирішили робити янголят парними, як символ єднання. За основу обрали традиційну техніку, яку використовують для виготовлення ляльок-мотанок. Адже саме у момент мотання, людина передає через виріб свою енергетику, відчуття та закладає важливу інформацію”, – розказала керівниця “Арт- спокуси” Валентина Кривцова.


Кожна присутня панянка побажала миру нашій Україні, перемоги  захисникам та скорішого усім повернення додому. Наприкінці заняття учасниці створили символічне “Янголове дерево” як потужний обереговий символ захисту. Присутні жінки і дівчата тихо думали про тих, кого ці янголята покликані охороняти.