Музика сонця лунала в театрі

12:52

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

В Миколаївському Академічному художньому драматичному театрі з успіхом відбувся авторський концерт заслуженого артиста України, композитора та поета, соліста Миколаївської обласної філармонії Олександра Сичова «Промені мого літа – музика твого сонця».

Його організувала та провела Миколаївська обласна філармонія та неперевершена ведуча концерту ЮліяБаталина. В концерті Олександра Сичова взяли участь відомі творчі колективи та солісти Миколаєва, які багато років виконують авторські твори митця: студія сучасного вокалу «GoldenVoice» та її дитячо-юнацький вокальний ансамбль, керівником якого є Нафталимова Марія. Також взяли участь Народний художній колектив студія естрадного вокалу «Престиж» та її яскраві солісти Олександра Горшкова, Анастасія Братащук та Анна Айвазян під керівництвом Тетяни Табакар.

Порадувала Народна вокальна студія Миколаївського міського Будинку вчителя та її чарівні солісти Ганна Крапівіна, Наталія Ковальова та Дмитро Мирошніченко, якою керує саме Олександр Сичов. Глядачів порадували чудові солісти Миколаївської обласної філармонії Антоніна Лаврова та Ірина Охналь, відомий ансамбль народної та сучасної пісні «Вільні козаки» Миколаївської обласної філармонії, який очолює Федір Сичов.

Під бурхливі оплески у виконанні автора концерту прозвучали поезії та пісні, серед яких «Коли закінчиться війна» на вірші Віктора Смірнова (музика Олександра Сичова) та «Діти війни» на вірші Леоніда Ржепецького (музика Олександра Сичова). Відбулася прем’єра нового твору на вірші та музику Олександра Сичова«Маестро Блюз» у виконанні яскравої артистки студії «Престиж» Анастасії Братащук.

На концерт завітали партнери та вірні друзі Олександра Сичова: “Городянин року”, підприємець та благодійник, чарівна жінка та “Лідер серед кращих особистостей міста Миколаєва” Світлана Щурко; підприємець і громадський діяч, людина, яка вкладається  в розвиток української культури, представник аграрної галузі області Володимир Фроленко. Вони багато років особисто підтримують та допомагають втілювати творчі мрії Олександра Сичова в його життя. За це митець їм щиро вдячний.

«На сьогодні дуже актуальною є участь всіх галузей України у творчих авторських проектах культурних діячів та майстрів Миколаївщини заради скорішої Перемоги, розвитку культури та світлого майбутнього рідної Батьківщини. Розвиваємо та зберігаємо культурну спадщину України разом», – каже Олександр Сичов.

Інформація редакції.