Тетяна Веремієнко: філігранне мистецтво з простого паперу

11:28

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Двадцять четвертого травня у Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького відбулось відкриття персональної виставки майстрині Тетяни Веремієнко «Берегиня затишку». Це тринадцята виставка творчого циклу «Берегині України». Головною місією жінки-Берегині під час війни стає збереження та відродження головних цінностей України: родини, традицій, культури.


“Для своєї персональної виставки авторка підготувала картини, створені у техніці квілінг. Це філігранне мистецтво, яке вражає уяву глядачів. Адже за допомогою скручування звичайних паперових смужок з’являються надзвичайно деталізовані, об’ємні роботи. Майстриня сміливо використовує авторські техніки, що надає її роботам оригінальності. Багатошаровість яскравих кольорів зачаровує око. Такі картини стають гарною окрасою будь-якого інтер’єру, додають особливої атмосфери та відчуття затишку”, – розповіла керівниця культурно-мистецької асоціації “Арт-спокуса” Валентина Кривцова.


Тетяна Веремієнко є членкинею Спілки дизайнерів України. Її роботи займають призові місця на міжнародних конкурсах та приваблюють глядачів на всеукраїнських фестивалях, акціях та обласних оглядах. Це 8 персональна виставка майстрині.


Гості виставки не стримували свого захоплення від картин. Багато побажань лунало сьогодні на честь пані Тетяни. Емоціям не було меж, як і подарованим квітам для  неперевершеної Тетяни Веремієнко.


Окремою родзинкою виставки став музичний подарунок у виконанні Дар’ї Галабір – студентки ІІІ курсу Миколаївського фахового коледжу музичного мистецтва, клас викладача Фесенко Л.В. Звуки музики створили атмосферу, яка посилила сприйняття представленої творчості.