“Разом переможемо!”: у Миколаєві відбувся баскетбольний турнір в пам’ять про військового та спортсмена Сергія Гуссіді

13:57

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У п’ятницю, 17 травня, у спорткомплексі “Надія” відбувся Міський турнір з баскетболу  серед юнаків “Разом переможемо!”, присвячений пам’яті українського військового та спортсмена Сергія Гуссіді.

На заході були присутні родина військового, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, секретар міської ради Дмитро Фалько, начальниця управління у справах фізичної культури і спорту міської ради Ірина Бондаренко та начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв.

«Важливо, що турнір присвячений солдату, вчителю, спортсмену і дуже гарній людині Сергію Гуссіді. Я знав його особисто, ми з ним працювали. Сергій залишився в пам’яті всіх, хто його знав, як позитивна людина, сповнена оптимізму. Тож бажаю всім учасникам чесної перемоги», – сказав у вітальному слові мер.

Боротьба була запекла та тримала у напрузі до останньої хвилини. У підсумку переможцем турніру стала команда “Миколаїв”. На другому місці – Вознесенськ. Бронзові нагороди виборов колектив з Баштанки. Четвертими стала команда “Миколаїв-2”.