У Миколаєві урочисто вручили дипломи випускникам ЧНУ ім. Петра Могили

11:54

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У Чорноморському національному університеті імені П.Могили відбулася урочиста церемонія  конвокації. Дипломи вручали бакалаврам і магістрам усіх факультетів і спеціальностей.

На початку церемонії до молодих людей звернувся ректор вишу Леонід Клименко. Він зазначив, що студенти навчалися у дуже складні часи, коли російські загарбники хотіли лишити нашу країну майбутнього, щодня цинічно обстрілювали її. Під ракетні атаки потрапив і сам університет. Двічі.

Проте це не зламало ні  викладачів, ні студентів.

«Я вірю, що у вас буде щаслива доля. Що ви завдяки своїй наполегливості, знанням будете мати успіх на роботі, успішно представляти нашу країну на міжнародних майданчиках», – сказав Леонід Клименко.

Привітав випускників і міський голова Олександр Сєнкевич, який свого часу теж отримував освіту в “Могилянці”. Мер підкреслив, що студентство – це чудовий період, коли молода людина не просто опановує грутовні знання, а стає по-справжньому дорослою. Сьогодні він завершився. Та це значить, що далі чекає не менш чарівний світ.

«Кожен  з вас може досягти неймовірного успіху. Важливо вірити в себе. Але ще важливіше мати готовність щодня перемагати себе, свої лінощі, – сказав Олександр Сєнкевич. – Прошу вас, залишайтеся у Миколаєві, працюйте і розвивайтеся далі тут. Бажаю вам удачі у дорослому житті!».

Після цього відбулося власне вручення дипломів. Олександ Сєнкевич вручив дипломи випускникам факультету комп‘ютерних наук.