У Миколаєві пасажир пошкодив автобус, розбивши скло. Автобус став “невиїзним”

23:45

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У Миколаєві увечері 25 лютого пасажир пошкодив громадський автобус. Чоловік, після сварки з іншими пасажирами вийшовши на зупинці, жбурнув цеглину в транспорт. Водій затримав його та викликав поліцію.

Інформацію  Суспільному підтвердила фахівчиня зі зв’язків з громадськістю комунального підприємства “Миколаївпастранс” Катерина Стоколяс.

Через розбите скло автобус тимчасово не працюватиме. Зі слів речниці підприємства, працівники намагатимуться відновити транспорт у найкоротший термін.

“Зелені” автобуси білоруського виробництва. Скла в наявності нема, і придбати його теж неможливо. Ще до широкомасштабної війни, коли на Білорусь були накладені санкції, були проблеми з придбанням скла. Вартість скла у 2021 році складала приблизно 20 тисяч гривень”, — сказала Катерина Стоколяс.

Ніхто з пасажирів не травмувався. На чоловіка правоохоронці склали протокол.

“Після того, як пасажир жбурнув цеглиною в автобус, водій затримав правопорушника та викликав поліцію. Було складено протокол. Правоохоронні органи вирішуватимуть, яка відповідальність чекатиме на пасажира”, — розповіла Катерина Стоколяс.

Станом на 26 лютого містом курсують 20 громадських автобусів.