В автотрощі на Миколаївщині загинули троє людей, серед них — немовля

21:24

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Біля села Грейгове, що на Миколаївщині, шостого липня сталася аварія. Автомобіль марки “ВАЗ-2101” з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок автопригоди загинули троє людей, серед них — немовля.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

“Шостого липня ввечері на спецлінію “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду біля села Грейгове Воскресенської територіальної громади Миколаївського району. Як з’ясувалось, під час руху водій ВАЗ-2101 допустив з’їзд у кювет, зіткнувшись з деревом”, — йдеться у повідомленні.

За даними відомства, внаслідок автотрощі від отриманих травм на місці загинули три людини: чоловік, жінка та дитина 2023 року народження.

“Тіло немовляти деблокували з понівеченої автівки рятувальники. Дорослих рятувальники вивільнили спільно з поліцейськими”, — йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС.

Також поранені пасажири авто, серед них двоє дітей — 2017 й 2023 року та ще одна жінка. Поранених госпіталізували до лікарень.

Правоохоронці у свою чергу  повідомили, що аварія сталась близько 22:00 на польовій дорозі між селами Грейгове та Степове Миколаївської області. За кермом авто перебував 33-річний водій.

“За попередніми даними, водій не впорався з керуванням та допустив зʼїзд транспортного засобу з дороги з подальшим зіткненням із деревом”, — йдеться у повідомленні.

У результаті автопригоди 33-річний водій легковика, 28-річна пасажирка та півторарічна дитина загинули на місці події. Ще пʼять пасажирів віком 3, 7, 33, 43 та 56 років отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до медичних закладів.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння”.

Станом на сьоме липня слідчі поліції встановлюють обставини та причини автопригоди.