7 липня – День Військово-Морських Сил Збройних Сил України

13:09

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Від щирого серця вітаю всіх, хто присвятив своє життя служінню Батьківщині на морі, із Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України!

Шановні військові моряки, ви завжди були та залишаєтеся зразком честі, патріотизму та високої професійної майстерності, щодня захищаючи нашу свободу та незалежність.

Море, на захисті, якого ви стоїте –  це не пляжі з відпочивальниками влітку, а стратегічний ресурс. Немає військового флоту – немає моря. Немає моря – немає економіки, а значить – немає держави.

Сьогодні, саме завдяки вашій мужності та професіоналізму працюють порти та відвантажуються сотні суден. А це податки та фінансування наших оборонних розробок, в тому числі безекіпажних катерів, нових ракет і нових видів боєприпасів. Саме завдяки вам стратегічна ініціатива на морі належить Україні.

Велика шана ветеранам Військово-Морських Сил за вірність обов’язку, мужність і відданість державі. Завдяки вам сучасне покоління моряків гідно продовжує славні традиції флоту.

Дорогі бойові побратими та посестри, щиро бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, віри у власні сили та нашу Перемогу над російським агресором, а корабельному складу ВМС – могутності та сім футів під кілем!
Слава Україні!

Разом переможемо!
@SerhiyNaiev