Сьогодні – День податківця!

8:14

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

2 липня в Україні відзначають День працівника податкової служби. З нагоди професійного свята хочемо відзначити роботу податківців Миколаївщини та колег з інших регіонів, які, незважаючи на воєнні дії, підтримують бізнес, забезпечують якісний сервіс для платників податків та наповнення бюджетів усіх рівнів.

Окрім виконання своїх безпосередніх обов’язків, податківці беруть активну участь у житті області, тісно співпрацюють з різними установами, відомствами, організаціями та інституціями. Також не залишаються осторонь суспільних проблем.

Так, з початку повномасштабної війни фахівці Головного управління ДПС у Миколаївській області захищають країну зі зброєю в руках на фронті, волонтерять, продовжують працювати в складних, а подекуди небезпечних умовах.

До лав Збройних Сил України вступили 19 працівників ДПС Миколаївщини, серед них 16 чоловіків та 3 жінки. На жаль, наразі двоє податківців-військовослужбовців вважаються зниклими безвісти.

За сприяння благодійних організацій податківці надавали гуманітарну допомогу працівникам служби та мешканцям Миколаївської області, які постраждали внаслідок бойових дій або опинилися у важкому становищі. Долучалися також до надання допомоги українським захисникам.

У період, коли Миколаїв залишився без водопостачання, фахівці служби організували та забезпечили підвіз води пенсіонерам податкової та одиноким людям похилого віку.

Для жителів Херсонської області, яка постраждала внаслідок трагедії на Каховській ГЕС, фахівці податкових інспекцій міста Миколаєва оперативно надавали адміністративні послуги та волонтерили.

Лише разом, об’єднавшись, кожен на своєму місці, ми переможемо і відбудуємо Україну! З професійним святом, шановні колеги. Наснаги, сили духу та міцного здоров’я!

Головне управління ДПС у Миколаївській області.