Останній дзвоник у школах Миколаєва знову лунає дистанційно

8:15

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

пришкольные лагеря, Николаев, дети, карантин, новости, школа, лето, детский лагерь, комиссия по ТЭБ и ЧС

Другий рік поспіль завершення навчального року не схоже на попередні. Без урочистої лінійки та останнього дзвоника – дистанційно у закладах освіти проходять заходи з нагоди завершення навчального року для майже 43 тисяч учнів міста Миколаєва.

При це розповідає управління освіти Миколаївської міськради.

Багато  миколаївців вимушено покинули рідні домівки. Ще й досі понад 13 тисяч учнів знаходяться за кордоном, 9 тисяч учнів в інших областях України. Проте й до Миколаєва повернулися майже 21 тисяча учнів.

Не дивлячись на складнощі навчання, місту є чим пишатися! Ми маємо 92 переможці ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, з них 2 – представлятимуть Україну та місто-герой Миколаїв у міжнародних олімпіадах з математики та астрономії.

Цьогоріч ми маємо 113 медалістів: 85 одинадцятикласників отримають золоту медаль, 28 – срібну. 278 випускників 9-х класів отримають свідоцтва з відзнакою. У травні наші учні встановили рекорд України, виконавши наймасштабнішу онлайн руханку. А вчителі приймали представників освіти з усієї України на регіональній (не) конференції EdCamp.

Завдяки партнерам в закладах освіти відкриваються цифрові центри для учнів і вчителів, йде реалізація проєктів із забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей в закладах дошкільної освіти.

“Попереду літня пора, час канікул. Бажаємо школярам щасливого дитинства. Випускникам – впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє”, – йдеться в повідомленні.