Макети фортець “Очаків” і “Кінбурн” для музею суднобудування і флоту створюють миколаївські митці

16:00

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Макети фортець “Очаків” і “Кінбурн” для другої зали музею суднобудування і флоту створюють дизайнери і майстрині ПП “Гобелен”: Федір Іваницький, Андрій Іваницький, Галина Коптєва та Забігайлова Ірина.
Творчий процес виготовлення ще триває. Презентація залів відбудеться у другій половині жовтня. Про це розповіли на фб-сторінці музею.
Проєкт “Переосмислення культурно-історичної спадщини Миколаївщини в Козацьку добу: традиції козацького суднобудування та його вплив на розвиток регіону в 15-18 ст”.
реалізується ГО Центр навчання і освіти дорослих “Південь” за підтримки Український культурний фонд та в партнерстві з Миколаївський обласний краєзнавчий музей, Миколаївський музей суднобудування і флоту Агенція розвитку Миколаєва.
Наразі проводимо музейні уроки “Традиції суднобудування козаків у 15-18 ст.”, “Морські походи запорозьких козаків” (для дітей молодшого та середнього шкільного віку) та лекторій “Лицарі південних кордонів” (для старших класів та студентів, а також для всіх, хто цікавиться історією).
Відкрито запис:
– на урок “Морські походи запорозьких козаків” – 10 жовтня о 14.00;
– на лекторій “Лицарі південних кордонів” – 17 жовтня о 14.00 за телефонами 37-85-98, 37-85-99.
Адреса музею: вул. Адміральська, 4