Нам пишуть: ДТП з багатьма невідомими

13:02

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

 

ДТП з багатьма невідомими

20 липня. Субота. Ранок. Літній  чоловік бере баклажки і вирушає звичним маршрутом набрати чистої питної води. Цього ранку до дому він не повернувся. На пішохідному переході його на смерть збила машина…

Скажете, яка ж це новина? Щодня сотні людей гинуть і травмуються на дорогах. Але про ці випадки хоча б повідомляють, а тут повна тиша. Жодного повідомлення в місцевих пабліках. Хоча аварія була справді страшна. Кросовер “Мерседес” розтрощив людину як комаху. Судіть самі: черепно-мозгова травма, крововилив в мозок, зламана ключиця, переламані дев’ять ребер зліва, розтрощені кістки тазу, відкритий перелам гомілки. Людина в комі з перших секунд аварії і помирає в реанімації не приходячи до  свідомості.

Для  чого такі подробиці? А тому що все це лише початок, страшний початок моторошної і сумної історії.

Отже, на пішохідному переході велика машина вагою 2,5 тони збиває на смерть маленьку людину вагою 70 кг. Розпочато слідство, яке просувається повільно і будується на поясненнях винуватця аварії, з яких випливає, що пенсіонер з двома повними баклажками води на пішохідному переході кинувся йому під колеса.

Субота, 8.30 ранку, ніхто нічого не бачив. Чому?

Таємничим чином зникли записи з камер зовнішнього відео спостереження. Чому?

Досі не пред’явлено обвинувачення винуватцю ДТП. Чому?

То хто був за кермом “Мерседеса”? Хто такий важливий і впливовий віддає накази, смикає за мотузки?

А у родичів виникають закономірні запитання, ­– чи шукає слідство правду в цій справі, чи, навпаки, намагається її приховати? І чи варто сподіватись на Закон і справедливість?

Уточнюємо: ДТП сталося на перехресті вулиці Георгія Гонгадзе (Парижської Комуни) та проспекту Центрального.

Олена Полішкарова.