Метелики у вирій не полетіли!

21:57

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

25 вересня у Центральній міській бібліотеці ім.М. Кропивницького для панянок простору “Вільна” Культурно -мистецька асоціація “Арт-спокуса” організувала майстер-клас з розпису значків “Метелик”. Тренером для заняття запросили чарівну майстриню Ганну Петрик.

“Осінь набирає своїх барвистих обертів, але ми з нетерпінням чекаємо на сезон “бабиного літа”. А яке ж літо без метеликів! Тож ми присвятили свій майстер-клас саме цій темі.
Розпочали заняття з цікавих фактів про барвистих лускокрилих. Інформація настільки надихнула панянок, що вони з нетерпінням чекали на початок творчого процесу.
Кожна отримала дерев’яну заготовку значка у вигляді метелика. Залишилося визначитися з декоративним оздобленням прикраси. За допомогою олівця кожна учасниця нанесла графічні візерунки на крильця метелика, а потім акуратно розмалювала акриловими фарбами”, – розповідає керівниця “Арт-спокуси” Валентина Кривцова.


Через півтори години в артлокації бібліотеки оселилася ціла зграя барвистих метеликів. Вони були просто неповторні: райдужні та монохромні, розписні й графічні, у цяточку і зі смужками.
Ми вирішили, що наши метелики не будуть відлітати у теплі далекі країни. Вони обов’язково залишаться в Україні, аби розбавити довгі зимові вечори теплими фарбами літа.