Зеленський зробив нову заяву щодо закінчення війни з Росією

10:58

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Президент України дав новий коментар щодо завершення війни з Росією. Володимир Зеленський зазначив, що її кінець “ближчий, ніж ми думаємо”.

Глава української держави під час офіційного візиту до США для участі у Генеральній Асамблеї ООН у Нью-Йорку дав інтерв’ю виданню ABC News. У рамках спілкування з журналісткою Володимир Зеленський обговорив і український план перемоги, який представив лідерам різних країн.

Він також висловив власну думку щодо того, коли може завершитись війна в Україні. За словами президента, це може статися раніше, ніж багато хто думає.

“Я думаю, що ми ближче до миру, ніж ми думаємо. Ми ближче до кінця війни. Нам просто потрібно бути дуже сильними”, – зазначив Зеленський.

Але водночас президент України додав, що наша країна зможе здобути перемогу лише з “сильної позиції”. Тому він неодноразово звертався до західних партнерів, зокрема до Великобританії та США, з проханням дозволити використати надану ними зброю для ударів углиб Росії.

Володимир Зеленський також зробив заяву про страх Путіна щодо операції Збройних сил України в Курській області.

“Він дуже боїться. Чому? Тому що його люди побачили, що він не може їх захистити, не може захистити всю свою територію”, – сказав глава держави.