Підпал та замах на вбивство: на Миколаївщині правоохоронці затримали чоловіка, який підпалив будинки батьків

18:48

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У Миколаївському районі 32-річний чоловік напідпитку облив бензином своїх батьків та підпалив їхні будинки. Затриманого підозрюють у замаху на вбивство двох людей та підпалі.

Про це 21 вересня повідомили у Нацполіції Миколаївської області.

У відомстві зазначили, ввечері 19 вересня до поліції зателефонувала жителька села Прибузьке Галицинівської територіальної громади і розповіла, що її син підпалив будинки.

“На місці події поліцейські з’ясували, що напередодні між зловмисником та його батьками стався конфлікт, під час якого 32-річний чоловік, перебуваючи у стані спяніння, завдав батькам ударів палицею, облив бензином та намагався підпалити. На щастя, потерпілим вдалось втекти. Після чого зловмисник облив пальним і підпалив три житлові будинки, які належать його батькам, та втік”, — йдеться у повідомленні.

Пожежу у будинках загасили рятувальники. Поліціянти розшукали чоловіка, який переховувався у колишній будівлі сільського гаража.

“Свої дії чоловік пояснити не зміг. Очікуються результати медичного освідування. Чоловіку інкримінують замах на вбивство двох осіб та умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу”.

Санкція статтей, за якими затриманому висунули підозру, передбачає до 15 років ув’язнення.

Суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Триває досудове розслідування, розповіли у поліції.