Вітання звідусіль. Як нас вітали з днем народження газети

11:00

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

 

Прийміть щирі вітання з нагоди 34 річниці Вечорки! Паперові видання – це щось неймовірне і неповторне, ніякий інтернет їх не замінить! Тож будьте завжди багаті смачними матеріалами і достовірною інформацією! І хай поширюється коло ваших читачів.

Світлана Робулець.

З Днем народження, колектив газети! Ви ще такі юні! Творчого довголіття, цікавих матеріалів, багато читачів. Відкриття нової газети у місті стало величезною подією. До редакції прийшли працювати журналісти з молодіжної газети та ЮП. Приїхали з інших міст. Кожен номер, як для мене, був святом. Вдячна за літературну сторінку запроваджену редактором Станіславом Козловим. Вітаю з черговою річницею. Творчої наснаги, цікавих матеріалів, побільше читачів!

Журналістка, письменниця Віра Марущак.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня народження «Вечорки»! Бажаю Вам всім міцного здоров’я, сил, творчої наснаги, відчуття людської й професійної значущі, миру, та душевної рівноваги!

З повагою і любов’ю родина Кремків.

Нехай завжди з вами будуть цікаві теми, віддані читачі і надійні партнери! Вітаю вас, колеги!

Перший секретар НСЖУ Ліна Кущ.

Творчих успіхів, журналістських вершин, майстерності і професійності! З днем народження!

Журналістка, поетеса Анна Король.

Щиро вітаю колеги-газетярі. Рясних тиражів,цікавих тем,миру і перемоги.

Наталія Беньковська.

Щирі вітання! Нових читачів та побільше нових тем про відновлення та відбудови країни та регіону!

Наталія Лапшина.

Вітаю з поважною датою! Плідної роботи щонайменше стільки ж в мирній, вільній, процвітаючий Україні!

Галина Сеннікова.

Мене тішить, що у Миколаєві по-справжньому відродилася міська газета, що її можна купити в кіоску або підписати (ми підписали). Її можна погортати у кафе за чашкою кави під здивованими поглядами всіх, хто уткнувся у телефони. Ретро – це модно! Тут можна дізнатися новини, які зібрані не будь-ким, не самозваними «експертами» та «блогерами», а справжніми професійними журналістами. Леді та джентльмени! У солідного міста має бути своя газета. У Нью Йорку є «Нью Йорк таймс», у Вашингтоні –«Вашингтон пост», у Миколаєві є «Вечірній Миколаїв». Я вітаю рідну «Вечірку» з роковинами, бажаю процвітання їй та нашому місту. Не забувайте – МИ МИКОЛАЇВЦІ!

Євген Парамонов.

На фото: Євген Парамонов.