В миколаївських центрах ПМСД покращуються умови надання первинної медичної допомоги

22:37

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

На первинній ланці в миколаївських медичних закладах постійно відбуваються приємні маленькі події. Це і початок роботи молодих лікарів, поповнення сучасним медичним обладнанням, впровадження нових діагностичних методів, підтримка новітніх стратегій роботи, навчання і обмін досвідом лікарів, розширення послуг. Про це пише сайт міськради.

До прикладу, за останній час в Центрі первинної медичної допомоги №7 і зовні, і з середини оновились амбулаторії. В сімейній амбулаторії №3 проведені поточні ремонти частини приміщень. Три кабінети сімейних лікарів відремонтовані, облаштовані новими меблями, укомплектовані необхідним медичним обладнанням та приладами, сучасною комп’ютерною технікою.

На базі сімейних амбулаторій №3 та №4 оновлено інфо-центр. І співробітники, і пацієнти вже відвикли від вчорашньої реєстратури з купою паперових амбулаторних карток, журналів, талонів на прийом до лікаря та ін.

Окрім цього став привабливішим зовнішній вигляд амбулаторій.

Укласти декларацію з лікарями Центру ПМСД №7 або отримати інформацію з надання медичної допомоги можна, звернувшись за телефоном інфо-центру: 0678073792.