11 вересня в продажу шукайте новий номер газети «Вечірній Миколаїв»

11:03

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Вже завтра, 11 вересня, в продажу – свіжий 15-й номер газети «Вечірній Миколаїв». З 12 вересня його отримуватимуть передплатники газети, кількість яких у вересні збільшилася. Нагадуємо, що придбати свіжий та попередні номери газети можна у фірмовому кіоску «Вечорки», що на зупинці «вулиця Соборна» по середах з 12-00 до 18-00, по четвергах з 10-00 до 12-00 та з 17-00 до 19-00. Працює кіоск і в інші дні, коли у реалізаторів є така можливість. Тож, якщо віконце відкрито, сміливо підходьте і питайте газету.

Що ж очікує наших читачів у номері? По-перше, ми вирішили поділитися вітаннями, які надійшли на адресу нашого видання з приводу Дня народження. Скажете, нескромно? Ми так не вважаємо. Якщо нас підтримують та висловлюють гарні побажання, чому би не поділитися. Як завжди, на вас чекають найголовніші міські новини.

Вже другий матеріал із історичної серії «Таємниці Спаського пагорбу» опублікував наш запрошений автор, знаний дослідник Миколаєва Євген Парамонов. Цього разу мова йде про знамениту Миколаївську обсерваторію. Не обійшли увагою значну подію театрального життя міста, – фестиваль «Мельпомена Таврії». Ми розповіли про прес-конференцію учасників та перші вистави. Хто ще не встиг побувати на прем’єрах, обов’язково приходьте, адже фестиваль триватиме лише до 16 вересня.

Хоч і коротко, але згадали в газеті про видатну, знакову для Миколаєва людину – Юрія Івановича Макарова, якому 7 вересня мало би виповнитися 90 років. Як завжди, ексклюзивний матеріал представила наша журналістка Наталія Христова. Цього разу вона розповіла про «переможну виставку» неповторних ляльок Олени Маркитан. Також в номері –  розповідь про те, чим живе міський Будинок милосердя ім. Святого Миколая, якому виповнилося 22 роки.

А те, що друковані видання шанують не лише люди старшого віку, а й молодь, доводить наш матеріал про студентів НУК ім. адмірала Макарова, які ознайомилися з роботою редакції «Вечірній Миколаїв» та висловили бажання спробувати свої сили на сторінках видання. Ми ж, звісно, радіємо такій активній, талановитій, красивій молоді, нашій журналістській зміні. Згадали в цьому номері і видатного педагога-філолога Аллу Петрівну Супрун, яка виховала сотні талановитих учнів.

І, як завжди, в номері одна з улюблених рубрик наших читачів – «Смачні посиденьки», яку постійно веде Олена Філінюк. Цього разу вона ділиться рецептом баклажанів, які за смаком не відрізнити від грибів.

Смачного і корисного вам читання! Купуйте нас і передплачуйте!

На фото: Черчилю теж подобається наша газета.