8 вересня – день народження “Вечорки”. Вітайте нас, вітайте!

12:00

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

8 вересня газеті «Вечірній Миколаїв» виповнюється 34 роки. Не мало і не багато. В самий раз для солідного видання, яке має право називатися Миколаївською міською газетою. Зазвичай День народження газети співпадав із Днем міста. Зараз все по-іншому. Неспівпадіння відбуваються не лише у святкуваннях. У розуміннях. Ми намагаємося друкувати матеріали, які містять різні точки зору. Гадаємо, що читачі це оцінюють та розуміють.

Я не працювала в газеті «Вечірній Миколаїв» 34 роки. Працюю тут на посаді головної редакторки з 22 травня 2024 року. Втім і Володимир Пучков, і Ігор Данилов, і Стас Козлов – мої гарні добрі друзі. З Володимиром Юрійовичем вели довгі цікаві розмови про Кінбурн, про журналістику, про життя. Немає Кінбурну, все непросто із журналістикою та життям. Зі Стасом було чимало відряджень, а в останній час – тренінгів. Його запрошували, як головреда газети прифронтового міста. Він набував нових знань. До останнього. Аби надати сил газеті. Зробив все, що зміг. Вічна пам’ять.

Зі Станіславом були істориками. В різні роки закінчували наш легендарний істфак. Новітня історія. Нам її писати. Рядками газети «Вечірній Миколаїв». Почала її писати з 22 травня 2024 року, коли газета стала виходити після довгої перерви. Завдяки НСЖУ, завдяки підтримці читачів та співробітникам редакції. Дякую особисто Людмилі Осіпішіній, Наталії Христовій, Олені Курасі! Дівчата, – саме завдяки вам газета виходить! Ви – медіа-волонтери!

Ми змогли чимало зробити за цей час. Пройшли перереєстрацію в Нацраді з питань телебачення та радіомовлення (дякуємо за підтримку Сергію Бондуру). Ми розпочали передплату газети з липня 2024 року. Станом на вересень маємо гарні результати, за що щиро вдячні нашим передплатникам. Передплата триває! Ми виходимо щотижня і продаємо газету у роздріб, в тому числі, через наш кіоск. А головне – ми маємо зворотній зв’язок з читачами, отримуємо від них листи. Кіоск став місцем зустрічі з нашими підписниками, чому ми безмежно радіємо.

В наступному номері плануємо розмістити вітання читачів з нашим Днем народження. Може, ми і не дуже скромні. Вже вибачте. Але пропонуємо нас привітати. Це можна зробити дуже легко. Наприклад, надіслати вітання на пошту vechnik@ukr.net, або на мою адресу у фейсбуці https://www.facebook.com/profile.php?id=100007883864554, або дівчатам у ФБ https://www.facebook.com/profile.php?id=100013093265158 та https://www.facebook.com/profile.php?id=100007906778605

Якщо є можливість, пропонуємо перерахувати трохи грошенят для газети. Кошти слід перерахувати в опції: перерахувати за реквізитами на рахунок ТОВ Редакція газети «Вечерний Николаев» код ЄДРПОУ 20882700 на  рахунок UA 193052990000026000021703903, призначення: благодійний внесок на розвиток газети. Ви можете це зробити через Приват-24 або через відділення банку.

А ми вам будемо безмежно вдячні! Отже, вітайте нас! Вітайте!

З повагою, головна редакторка газети «Вечірній Миколаїв» Олена Івашко.

На фото: Студентська редакція кафедри журналістики, реклами та PR-технологій НУК ім. адм. Макарова в гостях у “Вечорки”.