Свіжий номер газети «Вечірній Миколаїв» від 28 серпня вийшов з друку

12:00

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Свіжий номер газети «Вечірній Миколаїв» вийшов з друку. Це був 13-й номер з початку відновлення паперової газети. Готували його в умовах жорсткого відключення електрики і дуже переживали, чи встигнемо, чи все вийде. Але в прикмети не віримо, тож в нас все вдалося! Отже, що почитати в свіжому номері?

По-перше, обрали головною темою «вічну» поки для миколаївців проблему – водопостачання. Про те, які були причини виникнення цієї проблеми, який стан сьогодні із забезпеченням міста водою та які перспективи, – розповіла наша журналістка Олена Кураса. Вона ж підготувала добірку найбільш актуальних міських новин.

Культурне життя міста – наша «фішка». Знайомимо читачів з тим, що цікавого відбулося, де варто побувати, що подивитися. Отже, варто точно відвідати мистецьку виставку Віктора Хізниченка «Я тут живу», яка експонується в Миколаївській центральній міській бібліотеці ім. Марка Кропивницького, та моноспектакль «Бо я і є Україна» в Миколаївському академічному художньому драматичному театрі. Раджу, бо сама там була.

В цьому номері ми продовжуємо постійну рубрику «Обличчя війни». На цей раз наша журналістка Наталія Христова підготувала матеріал про миколаївців, які удостоєні звання «Герой України». Основою матеріалу стало дослідження відомого краєзнавця, спеціаліста з воєнної історії Миколи Пономаренка. Ми маємо знати імена наших Героїв!

Також пані Наталія підготувала матеріал про результати археологічного року, зокрема, про те, які дослідження проводили в городищі Дикий Сад. Співрозмовником журналістки став відомий миколаївський археолог Кирил Горбенко.

Зі свіжого номеру ви дізнаєтеся, як наші земляки відзначили День Незалежності України у Німеччині (стаття Віри Марущак); як вберегти своє здоров’я і як нескладно приготувати смачний м’який сир (постійну кулінарну рубрику, як завжди, веде Олена Філінюк).

Читайте нас із задоволенням! Не забувайте передплачувати!

Редакторка “Вечорки” Олена Івашко.