“Намив-Ліски-Центр”: у Миколаєві затвердили новий веломаршрут

20:01

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У Миколаєві виконком затвердив новий велосипедний маршрут “Намив-Ліски-Центр”, який з’єднуватиме мікрорайон Намив із проспектом Центральним. Рішення спрямоване на підвищення безпеки велосипедистів під час пересування.

Про це 27 серпня повідомляє Миколаївська міська рада.

Загалом велосипедний маршрут пролягатиме по таких вулицях: Генерала Олекси Алмазова (Генерала Карпенка), Біла, Київська, Лазурна та Озерна (парний бік).

У зворотному напрямку велодоріжка буде прокладатися такими вулицями: Озерна, Лазурна, Київська, Біла, Генерала Олекси Алмазова (Генерала Карпенка, непарний бік).

Згідно з рішенням виконкому, зупинку громадського транспорту на вулиці Генерала Олекси Алмазова (Генерала Карпенка) навпроти будинку №21 перенесуть. Вона буде розташовуватися на тій же вулиці, навпроти будинку №25, додали у міськраді.

У відомстві зазначають, Департамент архітектури та містобудування забезпечить організацію дорожнього руху та погодить проєкт в Управлінні патрульної поліції в Миколаївській області.

Крім того, КП “Комунальне спеціалізоване монтажно-експлуатаційне підприємство” встановить відповідні технічні засоби для здійснення дорожнього руху.