Прем’єра моновистави «Бо я і є Україна» до Дня Незалежності

12:44

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Неймовірні враження від перегляду передпрем’єрної моновистави «Бо я і є Україна», яку представив Миколаївський академічний художній драматичний театр!
Пощастило побачити її напередодні Дня Прапора України та Дня Незалежності України. Саме в такій формі театр вітає миколаївців та гостей міста з державними святами. Автором ідеї та режисером-постановником виступив заслужений діяч мистецтв України Артем Свистун, який створив справжній шедевр за п’єсою Людмили Оспадової. Музичний спектакль прикрасила гра сімейного квартету у складі: Андрій Криворучко, Анастасія Драго, Поліна Криворучко та Софія Криворучко (музичне оформлення – Катерина Мирзоян). Головну і єдину роль у виставі виконала Ольга Сторожук, талановита, красива, співуча дівчина.
А тема вистави – проста та зрозуміла кожному українцю. Сьогодення української біженки за кордоном. Надія зібрала у маленьку валізу все минуле життя. Теперішнє поставила на паузу. Батьки в окупації, друг на фронті. Дівчина живе в постійному очікуванні гарних новин. Але є одне, що допомагає триматися. Спів! Вона співає в метро і переходах, збираючи гроші на допомогу Україні та ЗСУ. Співає українські пісні, розповідаючи місцевим про величну культуру свого народу, про його боротьбу.
Театр гарантує своїм глядачам незабутній перегляд.
Олена Івашко.
Прем’єра моноспектаклю «Бо я і є Україна» – 24 серпня (початок о 18-00). Подаруйте собі свято!
Фото Игоря Ермолаева