Привітання зі святом

8:13

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Вітаю, мешканці незламного Миколаєва, з річницею Незалежності України!

Сьогодні, як і багато століть поспіль, Україна виборює своє право на незалежність зброєю. Тому це свято має дуже вагоме значення для всіх українців. 24 серпня 1991 року на надзвичайному позачерговому засіданні ВР УРСР 346 депутатів проголосували за незалежність України. Після завершення позачергового засідання біля трибуни Верховної Ради опозиціонери виконали гімн Українських Січових стрільців. Пісню підхопили люди, що мітингували на вулиці.

Як постійний представник Верховної Ради України у Конституційному Суді України та голова підкомітету з питань політичної реформи та конституційного праваУкраїни не випадково згадую ці історичні віхі. Адже однією з найдавніших конституцій у Європі є Українська Конституція Пилипа Орлика, яку було проголошено 1710 року. Ми маємо зберегти і точно збережемо нашу історію та Незалежність, ми завжди будемо відстоювати конституційні принципи, які закладені нашими пращурами.

Ми сьогодні не святкуємо День Незалежності країни, ми його відзначаємо. Відсвяткуємо, коли настане МИР і ПЕРЕМОГА!

Бажаю кожній родині в Україні мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій країні!Україна переможе!

Максим Дирдін, Народний депутат України

від Миколаївської області у Верховній Раді України.