Плюс 7 шкільних автобусів передано на потреби громад Миколаївщини

16:44

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У четвер, 22 серпня, на потреби чотирьох громад Миколаївської області, для учнів, які потребують підвезення, було передано сім нових шкільних автобусів: по одному транспортному засобу в Софіївську та Горохівську громаду, два – в Новобузьку, три – в Братську.
Участь у передачі третьої (передостанньої) партії шкільних автобусів взяли начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, заступник начальника ОВА Олександр Трайтлі, директорка департаменту освіти ОВА Алла Веліховська та представники громад.
«Вже скоро розпочнеться освітній офлайн-процес у визначених нами районах. Тому впевнено крокуємо до завершення підготовки із забезпечення наших учнів належними умовами», – зазначив Віталій Кім.
Нагадаємо, що за кошти цільової субвенції на умовах співфінансування (50 % з державного бюджету та 50 % – з місцевих) було закуплено 25 шкільних автобусів для 17 територіальних громад Миколаївської області, включаючи деокуповані громади.