Цікаві заходи для всієї родини в миколаївській «Казці»

13:07

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Протягом трьох місяців в межах ініціативи «Safe+Grow: безпечний дитячий простір» у дитячому містечку «Казка» відбудеться серія безкоштовних освітніх, розвиваючих та психоемоційних заходів для миколаївських родин з дітьми.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Запрошуються дітки від 6 років та їх батьки з Миколаєва та Миколаївської області різних категорій (матері-одиначки, багатодітні родини, опікунські родини, будинки сімейного типу та інші вразливі групи населення, включаючи ВПО), які переживають наслідки війни.

ДЕ?

Дитячий простів у ДМ «Казка» (вул. Захисників Миколаєва – колишня вул. Декабристів, 38а).

РЕЖИМ РОБОТИ:

Простір працює по буднях, з 13:00 до 18:00, у вихідні з 10:00 до 17:00. Участь безкоштовна за умови попереднього запису за тел: +38(097)091-24-01 (дзвонити з 13:00 до 18:00).

Проєкт створений для відпочинку, а також емоційної та психологічної підтримки батьків і дітей, і є унікальною можливістю провести час разом, відновити внутрішню гармонію та зміцнити родинні зв’язки.

Організатори обіцяють активне сімейне дозвілля, спільні ігри та заняття з арттерапії, які допоможуть розслабитись та відчути радість від проведення часу разом.

Серед інших активностей: групові заняття та індивідуальні консультації для відновлення психічного та емоційного стану сімей з дітьми, родинні майстер-класи ліплення з глини, освітні практики для батьків з відновлення ресурсів та виховання дітей, інтерактивні уроки з англійської мови у формі Speaking Club для дітей. Крім того, в програмі спільні партнерські заходи для дітей з використанням інтерактивного обладнання (планшети, настільні ігри, навчальні медіаматеріали тощо). Також передбачено проведення розвиваючих дитячих ігор з мінної безпеки і правил дорожнього руху, та занять з цифрової безпеки й фінансової грамотності для дорослих.

Загалом понад 100 різних подій!

Активності проводить Ресурсний центр громадських ініціатив у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва в межах проєкту «Підтримка суспільно важливих ініціатив у Миколаївській області», який реалізовує команда Молодь України спільно з Українською освітньою платформою та за фінансування DanChurchAid.