Читайте нас, передплачуйте, купуйте!

16:27

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Передсвятковий номер «Вечірнього Миколаєва», який виходить  в середу, 21 серпня, вже в продажу! Його можна придбати, як завжди, в середу з 12-00 до 18-00 та в четвер, 22 серпня з 17-00 до 19-00 в кіоску на зупинці «вул.Соборна», що по проспекту Центральному) між Маріупольською та Соборною.

Номер присвячений прийдешнім святам – Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України. Миколаївців привітали мер міста Олександр Сєнкевич, Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, народні депутати України від Миколаївщини. Як завжди, в номері – найбільш цікаві міські та спортивні новини.

Порадували наші нові автори. Так, відомий в місті дослідник історії опублікував свій матеріал про таємниці Спаського пагорбу. Про цікаву патріотичну акцію у Веселинове, під час якої зібрані кошти для бійців, розповів місцевий депутат, учасник бойових дій, голова ГО «Веселинівська спілка патріотичних сил» Володимир Винокуров.

Ексклюзивний авторський матеріал про неймовірну виставку картин Ольги Артим «Козацька Атлантида» пропонує читачам відома журналістка «Вечорки» Наталія Христова. А наша читачка Надія Скарлат поділилася спогадами про знаного педагога-філолога Тамару Пересунько, якій могло би виповнитися в серпні 90 років.

Як завжди, 4 сторінка – щось цікавеньке. Рецепт від Олени Філінюк, – після кавунового салату готуйте салат з дині, як пропонує наша постійна авторка-кулінарка. Також дізнавайтеся про те, як козаки кораблі будували, та перевірте, чи добре знаєте нашу мову калинову.

Читайте нас! Передплачуйте! Це не складно! Навіть не треба йти на пошту. Просто заходьте за посиланням https://peredplata.ukrposhta.ua/index.php?route=product/product&code=48489&product_id=93977 і зробіть передплату для себе, рідних, близьких, сусідів. Ще можна встигнути передплатити газету з вересня.