Миколаївщина забезпечила на потреби ЗСУ понад 510 млн грн військового збору

19:46

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

 За 7 місяців 2024 року внесок платників військового збору Миколаївщини до державного бюджету склав 510,1 млн гривень. Це на 2 млн грн більше, ніж минулорічні надходження у аналогічному періоді.

Зважаючи на ситуацію в країні, позитивна динаміка надходжень військового збору від представників усіх сфер економіки регіону свідчить про сумлінність платників податків – роботодавців, які виплачують легальну заробітну плату найманим працівникам, відповідно з якої утримують та перераховують до бюджету військовий збір.

Сплата військового збору забезпечує Збройні Сили України необхідними коштами, які допоможуть якайшвидше подолати ворога і вибороти довгоочікувану перемогу. Нагадаємо, військовий збір утримується з доходів фізичних осіб, які підлягають оподаткуванню. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

Головне управління ДПС у Миколаївській області звертається до роботодавців з проханням своєчасно та у повному обсязі сплачувати податки до бюджету, у тому числі, військовий збір. Сплата військового збору є почесним внеском кожного громадянина у підтримку боєздатності Збройних Cил України.

Головне управління ДПС у Миколаївській області.