Повернувся із відрядження: у кінологічному центрі поліції Миколаївщини “пошуковий ніс” радо зустрів свого кінолога

21:42

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У кінологічному центрі обласного главку поліції відбулася довгоочікувана зустріч службової вівчарки Грома зі своїм кінологом. Упродовж місяця поліцейський перебував у відрядженні на сході країни, тим часом його вихованець сумував та майже відмовлявся працювати.

Сергій Озеряник молодший інспектор кінологічного центру поліції вже шість років виховує Грома з цуценяти. Чотирилапий спеціалізується на пошуку нарковмісних речовин та за час своєї служби неодноразово залучався до їх пошуку. Найбільший об’єм наркозасобів, яку він знайшов своїм носом у спеціально облаштованій схованці зловмисника, було близько двох кілограмів.

Кінолог Сергій вже не вперше перебував у тривалому відрядженні. Тим часом його пухнастий улюбленець завжди сумує та неохоче слухає «чужого» вихователя.

Протягом кількох днів для Грома будуть проводитися тренування. Повторить та відпрацює усі набуті навички і, вже в парі зі своїм кінологом, розпочне працювати над пошуком нарковмісних речовин на нових сигналах та викликах, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.