Вітаємо з Днем археолога! Музейні заходи до Дня археолога тривають…

14:34

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Сьогодні ми дякуємо тим, хто присвятив своє життя розгадуванню таємниць минулого та збереженню нашої культурної спадщини. Ваші відкриття – це ключі до розуміння нашого минулого, і вони безцінні для науки, культури та суспільства. Дякуємо за вашу відданість, терпіння і незламну волю в пошуку істини.
Миколаїв славиться своїми знахідками. У місті налічується 71 пам’ятка археології місцевого і національного значення і 2 щойно виявлені об’єкти культурної спадщини, робота над якими триває.
Наш краєзнавчий музей з гордістю підтримує тісну співпрацю з археологами, сприяючи збереженню та презентації нових знахідок. Разом ми продовжуємо важливу місію – зберігати пам’ять про минуле для майбутніх поколінь.
Вітаємо з професійним святом! Нехай ваші експедиції приносять нові відкриття, наукові досягнення і завжди дарують натхнення в цій важливій справі!
Музейні заходи до Дня археолога тривають!
Ці вихідні, 17 та 18 серпня, стануть чудовою можливістю про історію давньогрецького міста-держави Ольвія від археолога, кандадата історичних наук Івана Снитка.
На 13:00 запрошуємо на авторську екскурсію Івана Снитка “Культ Геракла в Північному Причорномор’ї”. Ви дізнаєтесь про відвідування Ольвії Геродотом та його опис історичних народів, що мешкали на теренах сучасної Миколаївщини.
⏱ Тривалість — 1 год;
🎟 Вартість — для доросли – 55 грн, для дітей – 25 грн;
✏️ Бажаний попередній запис.
А о 14:00 для тих, хто бажає поєднати археологію з творчістю, відбудеться музейна арттерапія. Учасники зможуть власноруч виготовити глиняний кулон із символікою міста-держави Ольвія.
⏱ Тривалість — 1 год;
🎟 Вартість — 50 грн;
✏️ Бажаний попередній запис.
Попередній запис, довідки та детальна інформація за ☎️ 0512-37-70-14 або 093-814-24-36 (Telegram, Viber).
Бажаємо вам приємних вихідних та незабутніх вражень у музеї! ✨