СБУ пов’язала чергових зрадників: серед них представник партії Шарія

20:47

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У Миколаївській, Запорізькій і Тернопільській областях Служба безпеки України затримала трьох проросійських агітаторів. Один із них – керівник підпільного осередку партії Анатолія Шарія.

Про викриття зловмисників пресслужба СБУ прозвітувала на офіційному сайті у вівторок, 12 серпня. Слідчі зібрали докази, що фігуранти публічно підтримували збройну агресію Росії та закликали до захоплення всієї території нашої держави.

Миколаївська область

Тут спіймали послідовника Шарія. Керівник осередку партії намагався налагодити підривну діяльність прокремлівської “філії” у прифронтових районах області.

Він мав власний Telegram-канал. До діяльності чоловік також залучив п’ятьох місцевих мешканців, колишніх представників забороненої партії. Фігуранти розповсюджували в інтернеті фейки, в яких відбілювали воєнні злочини росіян і виправдовували захоплення частини території України.

Також адміністратор ворожого Telegram-каналу закликав українців ухилятися від мобілізації, підбурював до провокацій проти співробітників ТЦК та СП.