Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 07:00 ранку 11 серпня

10:33

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

▫️Уніч на 11 серпня на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони велась бойова робота. Деталі – згодом.

▫️Миколаївський район:

Зранку, 10 серпня, о 10:44 та 11:45 ворог атакував с. Дніпровське Куцурубської громади дронами типу FPV. Внаслідок однієї з атак пошкоджено приватний будинок та цивільний автомобіль. Також відбулося займання сільськогосподарської техніки, яке було оперативно ліквідовано. Внаслідок обстрілів поранено двох чоловіків. Так, 25-ти річному чоловіку медична допомога була надана амбулаторно, стан задовільний. Іншому – медична допомога надана на місці, від госпіталізації відмовився.

Удень, 10 серпня, о 14:30, під ворожим артилерійським обстрілом перебувало м. Очаків Очаківської громади. Внаслідок чого пошкоджено сім приватних будинків та лінія електропередач. На території одного із будинків виникла пожежа. Також відбулося займання двох господарчих споруд та сухої трави . Всі пожежі було оперативно ліквідовано вогнеборцями. За уточненим даними травмовано чотирьох людей. Двох жінок 70-ти та 73-ох років та двох чоловіків – 44-ох та 69-ти років. На ранок стан трьох постраждалих задовільний. Жінка 70-ти років госпіталізована в Миколаїв, стан важкий.

Також удень, 10 серпня, о 14:20 ворог завдавав артилерійських обстрілів по Куцурубській громаді. Внаслідок чого у с. Іванівка пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає.

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області.