У Миколаєві поліцейські викрили місцеву мешканку на збуті нарковмісних речовин

23:36

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

У зловмисниці правоохоронці вилучили понад 30 зіп-пакетів з психторопами. Нині фігурантка затримана, слідчі повідомили їй про підозру та найближчим часом суд обиратиме запобіжний захід. За скоєне підозрюваній загрожує до восьми років ув’язнення.

Слідчі спільно із оперуповноваженими відділення поліції № 2 Миколаївського райуправління за процесуального керівництва окружної прокуратури Миколаєва викрили протиправну діяльність 35-річної мешканки обласного центру.

У ході відпрацювання поліцейські на одній із вулиць Миколаєва зупинили жінку. Під час спілкування вона повідомила поліцейським, що має при собі наркотичні засоби.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили понад 30 зіп-пакетів з наркотичною речовиною, пакування, мобільний телефон та банківські картки.

Фігурантку слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що виявлені речовини є нарковмісними.

Усе вилучене правоохоронці направили на проведення експертного дослідження.

За узгодженням із прокуратурою слідчі повідомили зловмисниці про підозру за ознаками ч. 1 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваній запобіжний захід.

Нині поліцейські встановлюють шляхи надходження до фігурантки наркотичних засобів.

Триває досудове розслідування, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.