ДПС Миколаївщини: внесок суб’єктів господарювання Миколаївщини у місцеві скарбниці склав понад 5,1 мільярда гривень

19:52

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

 У результаті активної співпраці з платниками податків у січні – липні 2024 року Головним управлінням ДПС у Миколаївській області забезпечено до місцевих бюджетів понад 5,1 млрд грн податкових платежів.

Темп зростання надходжень до аналогічного періоду 2023 року становить 72,7 відсотка. Але у співставних умовах (без урахування надходжень з податку на доходи фізичних осіб від військовослужбовців, які починаючи з ІV кварталу 2023 року зараховуються до спеціального фонду державного бюджету) забезпечено темп зростання надходжень до січня – липня 2023 року 129,8 відс. (+1 млд 177 млн гривень).

Податкова служба Миколаївщини постійно вдосконалює сервісне обслуговування платників та адміністрування податків, здійснює ефективний діалог з бізнесом та громадськістю регіону, проводить результативну роботу з представниками територіальних громад області щодо популяризації серед суб’єктів господарювання добросовісної сплати податків задля забезпечення стабільних надходжень податкових платежів до бюджету.

Кошти, які отримують територіальні громади Миколаївщини у своє розпорядження, дозволяють фінансово вирішувати чимало питань, які стосуються їх соціального та інфраструктурного розвитку. Дякуємо усім платникам податків, які продовжують дотримуватися фінансової дисципліни та сплачувати податки, адже завдання кожного з нас – продовжувати працювати, допомагати армії, економіці та країні в цілому. Разом до Перемоги!

Головне управління ДПС у Миколаївській області.