“Ракетою” від НІБУЛОНА можна відправитись у подорож

12:49

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

“Попри всі труднощі, ми продовжуємо розвивати напрямок водних пасажирських перевезень за маршрутом Білгород-Дністровський – Овідіополь”, – про це розповіли співробітники компанії “НІБУЛОН”.
Олексій Вадатурський відродив моду на річкові перевезення, і ми продовжуємо його справу, адаптуючись до нових реалій. Напрям пасажирських перевезень сформувався як соціальна ініціатива. Він не тільки поєднує між собою міста південного регіону, але й сприяє розвитку туристичної та рекреаційної сфер регіону.
До початку повномасштабного вторгнення водне сполучення здійснювалося Дніпром і Південним Бугом, поєднуючи між собою Вознесенськ, Нову Одесу, Миколаїв, Голу Пристань, Очаків та Кінбурнську косу. Більше 120 тис. пасажирів було перевезено за увесь час роботи. Наразі функціонує лише маршрут Білгород-Дністровський – Овідіополь, але ми віримо, що повернемось і на інші маршрути.
При чому – рейси здійснюються щодня: перше відправлення з Білгорода-Дністровського о 07:45, а останнє повернення – з посадкою в Овідіополі – о 17:00.