Віконце в Миколаїв

12:17

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Цей допис розмістив на своїй сторінці у фейсбуці відомий миколаївський краєзнавець Євген Парамонов. За його згодою ми прононуємо текст та фото читачам нашого сайту.
Є гарна новина! Сьогодні побачив світ 10-й, можна сказати, вже «ювілейний» номер оновленої міської газети «Вечірній Миколаїв». Добре, що після багатьох проблем наша міська газета знову відновила свою роботу.
У наш час електронних засобів інформації так приємно потримати в руках свіжий номер рідної «Вечірки», який ще пахне друкарською фарбою… не поспішаючи, як за старих добрих часів, за чашкою кави погортати його сторінки, дізнатися, що нового відбувається в нашому місті.
Газета виходить один раз на тиждень, і купити її можна в кіоску на зупинці «Соборна» на Центральному проспекті по середах з 14.00 до 18.00. Сьогодні саме середа!
Кіоск «Вечірки» зовсім непомітний, він прямо на зупинці «Соборна». віконце, через яке вам подадуть свіжий номер, зовсім маленьке, але через це маленьке віконце вам відкриється велике вікно у світ подій нашого міста.
P.S. До речі, на прохання читачів у цьому свіжому номері надруковано всі затверджені нові назви вулиць Миколаєва. Так що, як то кажуть, – поспішайте бачити!
На фото: головний редактор «Вечірки» Олена Івашко; кіоск у якому можна купити газету.