Шановні читачі! На виході – черговий номер «Вечірнього Миколаєва»!

12:46

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Нагадуємо, передплата ніколи не завершується. Можна оформити підписку у відділенням «Укрпошти» із серпня. До кінця року вона буде коштувати лише 180 гривень. Також нагадуємо, що окрім передплати, друковану газету можна придбати вроздріб в точках розповсюдження преси. Зокрема, на Центральному ринку, 6-й Слобідській, Колодязній, Театральній, на ринку «Колос», Намиві.Завжди свіжі та попередні номери можна придбати по середам з 14-00 до 18-00 на зупинці «Соборна» (по проспекту Центральному, у бік Лісків, між Соборною та Маріупольською).

Отже, що вас очікує в номері від 24 липня? По-перше, на жаль, сумні репортажі про трагічні події в Миколаєві, пов’язані з російською агресією.

Також в номері, як завжди, підбірка актуальних міських новин, новин спорту та кримінальних. Наша журналістка Олена Кураса підготувала матеріал про  миколаївських берегинь, свято яких відбулося за підтримки Асоціації «Арт-спокуса» в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького. Колишня миколаївчанка, а тепер львів`янка Євгенія Бардіна розповіла зворушливу історію про те, як зустріла в маленькому містечку Грузії людей, які свій перший тост підіймають «за Миколаїв». Чому, дізнавайтеся з газети. Також в цьому номері розповідь про те, як дружина загиблого героя з Миколаєва, допомагає тим, хто втратив на війні своїх коханих.

Своїми думками з приводу перейменування вулиць в Миколаєві поділився директор Миколаївського зоопарку Володимир Топчий. А справжню щиру сповідь про Кінбурнську косу та головного редактора газети «Вечерний Николаев» Володимира Пучкова повідав начальник наукового відділу НПП «Білобережжя Святослава» Василь Чаус.  На 4 сторінці номеру – матеріал про концерт за участю артистів Миколаївської обласної філармонії на підтримку ЗСУ. Любителів «гімнастики для розуму» завжди чекає кросворд, де наведені відповіді на кросворд попереднього номеру.

Читайте нас, передплачуйте, купуйте! А в кого є можливість, підтримуйте нас фінансово. Як перерахувати нам благодійні внески? В платежі треба вибрати опцію по реквізитам р/р№UA193052990000026000021703903 ТОВ «Редакція газети «Вечерний Николаев» або на картку 5169332407375347, яка на ім’я Данилова Ігоря Миколайовича.