І газету підтримали, і бійцям допомогли

13:08

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

 Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти – давній та вірний друг «Вечірнього Миколаєва». Саме цей заклад за ініціативи директора Василя Шуляра провів цікаву та корисну акцію на підтримку газети та з метою допомоги колезі-освітянину, який сьогодні на фронті. Тут провели аукціон, де в якості лоту виступила передплата на газету «Вечірній Миколаїв».

Про початок аукціону Василь Іванович Шуляр оголосив у фейсбуці наприкінці липня, буквально відразу після того, як офіційно розпочалася передплата на улюблене миколаївцями видання. «Підтримайте розіграш підписки на ІІ півріччя газети «Вечірній Миколаїв». А зібрані кошти підуть на придбання «пташки» для Захисника України ­– нашого колеги-освітянина, який зараз на «нулі», – звернувся він до освітян.

Наразі розіграш передплат на газету на підтримку збору «Освітянський дрон» відбувся. Визначені переможці. Ними стали Олена Ліскович, Оксана Кулешова, Світлана Дікарєва, Дмитро Крик. Василь Шуляр вручив переможцям передплатні абонементи на «Вечорку». Отже, Інститут післядипломної педагогічної освіти вкотре довів, що він є справжнім другом «Вечірнього Миколаєва».

А редакція нагадує, що передплатити наше видання можна з будь-якого місяця в будь-якому відділенні «Укрпошти». Щотижня ви отримуватиме свіжу, корисну, правдиву інформацію про життя Миколаєва та миколаївців.

 Інформація редакції.