Більшість камер на місці злочину були вимкнені: нові деталі вбивства Фаріон

12:49

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

 

У районі, де проживала мовознавиця та колишня нардепка Ірина Фаріон, яку 19 липня застрелив невідомий чоловік, було встановлено багато відеокамер. Однак на момент замаху вони не працювали через відсутність світла.

Про це в ефірі КИЇВ24 розповів депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич. Він зазначив, що правоохоронні органи та швидка допомога прибули на місце нападу максимально оперативно.

“Так сталося, що ми з Іриною Дмитрівною були сусідами. Жили через дім. Часто зустрічалися на вулиці, часто спілкувалися. Була використана зброя без глушника, весь район одразу став на вуха. Через 5 хвилин я був на місці”, – повідомив нардеп.

Зеленський розповів про ситуацію щодо розслідування вбивства Ірини Фаріон

Зранку відбулися нові доповіді міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та керівника Служби безпеки України Василя Малюка.

“Відпрацьовуються всі доступні камери спостереження, триває опитування свідків, обстежується територія кількох районів. Досліджуються всі версії, включно з тією, що веде в Росію. Задіяні всі необхідні сили Національної поліції України та СБУ для пошуку злочинця. Міністр внутрішніх справ, заступники Генерального прокурора та керівників Національної поліції України й СБУ перебувають на місці, у Львові. Вдячний кожному, хто допомагає розслідуванню. Мої співчуття сімʼї та всім близьким Ірини Фаріон”, – повідомив президент.