Вже є у продажу новий номер газети “Вечірній Миколаїв” від 17 липня

11:58

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Шановна Миколаївська громадо, ми раді повідомити, що вже є у продажу новий номер газети “Вечірній Миколаїв” від 17 липня. До вашої уваги – анонс номера.

 

Головним матеріалом ми вважаємо статтю з рубрики “Обличчя війни”, яка присвячена загиблому Віталію Маркитану. Він з самого початку ворожого вторгнення добровільно пішов у ЗСУ, більшість часу перебував на фронті.
Великій матеріал Олени Івашко – про наш унікальний Тилігульській лиман. Тут на вас чекає розповідь про сам лиман та особливості відпочинку на лиманських косах, пов’язані з цим екологічні та інші проблеми, які точатся навколо Чилової коси.

Подорожі за межі України, розповідь про закордонні мандри з перших вуст – це завжди цікаво. Сонячна Болгарія у матеріалі мандрівниці Олени Івашко постане перед читачами з усіх боків – інформація буде не тільки цікавою, але й корисною для тих, хто вирішить відпочити в Болгарії.
Корисною також виявиться інформація про кавуни, бо середина літа – саме початок кавунного сезону.
Актуальна тема – світло та кондиціонери у державних установах – безумовно, зацікавить наших читачів.
А ещё в номері є трохи розповідей про культурне та спортивне життя міста, міські новини (Миколаїв відвідали посли з Великої Британії та Естонії), роздуми про перейменування вулиці на честь нашого колишнього редактора Володимира Пучкова.
Черговою по “вечірковській кухні” знов-таки була неперевершена журналістка-куховарка Олена Філінюк. Вона радить, як зробити дуже популярне у цю спеку блюдо – окрошку.
Звісно, є і кросворд для вечірнього дозвілля.

Отже, читайте нас, передплачуйте, купуйте! А в кого є можливість, підтримуйте нас фінансово. Як перерахувати нам благодійні внески? В платежі треба вибрати опцію по реквізитам р/р№UA193052990000026000021703903 ТОВ «Редакція газети «Вечерний Николаев» або на картку 5169332407375347, яка на ім’я Данилова Ігоря Миколайовича.