Віталій Кім розповів про три великі обласні проекти

10:47

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Голова ОВА розповів у Телеграм про три великі обласні проекти.

“Всім доброго дня!

У нас в області є три великі проєкти, які іноді плутають між собою. Зараз є результати, тому хочу детальніше про кожен розповісти.

Перше. Водогін, який всередині міста Миколаєва, а саме заміна зношених мереж. На зараз ми розірвали пʼять договорів і один скасували з дванадцяти. З державного Фонду ліквідації наслідків збройної агресії передбачено кошти на реконструкцію лише шести ділянок водогонів у 2024 році на суму 745 млн. Загалом, вартість труб по факту виконаних робіт вдалось суттєво зменшити.

Друге. Це питання по фортифікаціях. Роботи закінчено. Вартість колоди з доставкою по Україні на одному з обʼєктів області, про який я давав інформацію раніше, також зменшено по факту виконаних робіт приблизно на 30%. Проте це не публічні документи.

Третє. Водогін, який будується для постачання води до міста Миколаїв з іншого міста області. Саме це про постачання нам питної води. Наразі вирішується питання фінансування. Сума велика, скоріш за все, це буде державний бюджет та допомога партнерів.

І щодо перейменування вулиць. Оскільки місцева влада не прийняла остаточне рішення, то відповідно це буде зроблено так, як вважаю за потрібне.”