Миколаївські спортсмени — герої у документальному фільмі “La Ukrainian Flame”

18:41

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Документальний фільм “La Ukrainian Flame” режисерів Бенджаміна Монтеля та Антоніна Бутінара Руель, розповідає про молодих спортсменів з Миколаєва, які готуються до участі в Олімпійських іграх 2024 року.

Про це повідомляє Миколаївська міська рада.

У фільмі представлені спортсмени з різних видів спорту: гімнастики, плавання, фехтування, боротьби та веслування. Вони прагнуть кваліфікуватися на Олімпійські ігри, долаючи виклики та небезпеки, що виникають через війну. Тренування відбуваються під звуки сирен і ракетних обстрілів, часто у сховищах.

Хто з миколаївських спортсменів з’явився у стрічці

  • Аліна Полозюк, фехтувальниця МСДЮСШОР з фехтування, займає перше місце в рейтингу українських спортсменок жіночої рапіри. Вона зізнається, що цей сезон є дуже важким для неї через внутрішню боротьбу.
  • Валерія Перемета, художня гімнастка КДЮСШ “Премога”, здобула ліцензію та буде змагатися за медалі на Олімпійських іграх у Парижі, що пройдуть з 27 липня до 11 серпня 2024 року.
  • Володимир Дзюбинський, веслувальник СДЮСШОР з веслувальних видів спорту, є призером європейських змагань та фіналістом світових чемпіонатів. Він також воює у складі 95-ї бригади ДШВ ЗСУ.

Минулого року Володимир отримав поранення та втратив ногу. Після тривалого лікування та реабілітації, він повернувся до тренувань та має намір стати паралімпійцем. Це його головна ціль на наступну Паралімпіаду