Послуга ремонту та відновлення акумулятора

16:45

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

 Ремонт і відновлення акумулятора – це затребувана послуга, яка допоможе повернути накопичувачу електричного струму колишню автономність. Особливим попитом ремонт батарей користується у користувачів портативної електроніки, електричного самохідного транспорту, електроінструменту і побутових електроприладів. Фахівці сервісного центру АКС мають достатньо досвіду і кваліфікації, щоб у найкоротші терміни повернути колишню ємність будь-якому типу акумуляторної збірки, починаючи від живильних елементів повербанків і закінчуючи шуруповертом зі знімними батареями. На цю послугу поширюється сервісна гарантія терміном не менше одного місяця.

У яких ситуаціях необхідно звернутися в сервіс?

  1. Падіння ємності акумулятора в результаті природного зносу окремих його осередків.
  2. Несправність акумулятора, яка проявилася після різких перепадів температури.
  3. Батарейний відсік перестав функціонувати після сильного удару або падіння.

Чому не варто виконувати ремонт самостійно?

 Річ у тім що інженери сервісного центру мають відповідний багаж знань і досвіду, щоб виконати відновлення батареї, яка надалі буде безпечна для використання. Також майстри користуються професійним обладнанням, що дає змогу максимально якісно зібрати акумулятор на

нових елементах живлення. Що стосується самостійного втручання, то це може бути, щонайменше, небезпечно і спричинити непоправні наслідки. Тому правильним рішенням буде довіритися майстрам своєї справи, тим паче, що послуга відновлення і ремонту акумулятора доступна кожному і на неї поширюється гарантія.

Де замовити ремонт і відновлення батареї?

 Простіше, звісно, завжди купити новий накопичувач енергії, проте на ринку за адекватною ціною можна купити тільки китайські аналоги батарей, якість яких часом викликає великі сумніви. Тому завжди буде розумніше відновити рідний батарейний відсік, оскільки це буде надійніше і дешевше. Замовити послугу відновлення АКБ можна за цим посиланням https://www.aks.ua/remont/accumulyatory.html. На сайті представлений актуальний прайс-лист на пропоновані послуги і всі необхідні контакти сервісного центру. З метою економії часу несправний акумулятор може забрати кур’єр прямо від дверей, а після закінчення відновлення повернути його назад.