Надзвичайно потужний та емоційний заклик Бориса Джонсона

14:02

Откройте “Вечерний Николаев” в Google News и  Телеграм-канале

Чого в біса чекає Захід? Надзвичайно потужний та емоційний заклик Бориса Джонсона з вимогою до союзників надати Україні всю зброю, необхідну для перемоги ЗАРАЗ, публікує сьогодні британська газета Daily Mail. Під пряму мову колишнього прем’єр-міністра, який саме повернувся із поїздки до України, та фотографії з Бучі і Києва видання віддало першу шпальту та внутрішній розворот.

Ходімо зі мною через багнюку церковного подвір’я в Бучі повз прострелену церкву святого Андрія.

Встаньте над могилами деяких із 416 жителів цього міста – дев’ятеро з них діти – яких розстріляли росіяни, намагаючись налякати решту.

Подивіться на фотографії їхніх трупів, із зав’язаними за спинами руками, залишеними на вулиці гнити чи на з’їдання собакам. Постійте зі мною біля почорнілих залишків багатоквартирного будинку в Бородянці, покрученої сантехніки та потрощених дитячих іграшок.

Подивіться, що одна з 500-кілограмових авіаційних бомб Володимира Путіна може зробити з восьмиповерховим будинком.

Спробуйте зустрітися з благальними очима людей, які витягли з-під завалів 162 трупи та шукали 28, чиї останки так і не були знайдені. Подивіться на тих хоробрих українців і дайте мені відповідь на запитання: чого, в біса, ми чекаємо?

Відвідуючи Київ, Борис Джонсон  зайшов до фірмового магазину “Укрзалізниці” на київському вокзалі. Там йому подарували шапку з написом «Нумерація вагонів починається з голови поїзда».

Теперь він ходить в ній по Лондону.